Festival letni oder Ruše 2023

Festival Letni oder Ruše, že 24. po vrsti, bo potekal med 10. in 20. avgustom. Tudi tokrat bodo z nami vrhunski glasbeniki in igralci, ki bodo pričarali enkratno doživetje v osrčju narave, na gledališču Pod goroj v Rušah.

 

Na letošnjem festivalu bomo poslušali zveneča imena, kot so Trio Vivere, Avsenikov večer, Šank Rock, Klapa Bonaca, Zoran Predin, zmagovalci 21. KantFesta, Parni valjak, se smejali ob premieri stand up predstave Reporterja Milana, z naslovom Razloži ji, da ne bo in Toneta Partljiča z naslovom Poroka čistilke Marije, v izvedbi Kulturnega društva Pekre – Limbuš ter se prepustili kulinaričnim doživetjem »Želodec na povodec«.

 

“V življenju je pomembno najti trenutke, ki nas navdihujejo, osvobajajo in povezujejo. Festival Letni oder Ruše je tisti, ki se odvija v objemu narave, kjer glasba in umetnost sežejo v naša srca ter ustvarijo nepozabne spomine. Letošnji program je ponovno sestavljen tako, da ustvarja neponovljivo vzdušje. Vabljeni, da se prepustite magičnemu doživetju glasbe in gledališča,” vabi ekipa Športnega parka Ruše, ki se bo skupaj s prostovoljci tudi letos potrudila, da bo festival navdušil vse obiskovalce in  prinesel dobro voljo v regijo.

 

Celoten program si lahko ogledate na: https://letnioder.si/program-letni-oder-ruse-2-2/.

Nakup vstopnic: https://letnioder.si/vstopnice/ ali na recepciji Športnega parka Ruše

 

Vabljeni!

Skoči do osrednje vsebine